AcasăBalticeEstonia. Inca o tara europeana renunta la carantinare pentru vaccinati

Estonia. Inca o tara europeana renunta la carantinare pentru vaccinati

-

Datele de ultima ora arata ca vaccinul anti-Covid va debloca in curand sectorul calatoriilor internationale. Estonia se alatura tarilor, care nu mai cer carantina pentru cei care dovedesc ca au efectuat a doua doza de vaccin. Conditia este ca vaccinul administrat sa fie aprobat de Uniunea Europeana, adica sa fie Pfizer-BioNTech, Moderna sau AstraZeneca.

Calatorii trebuie sa furnizeze certificat de vaccinare, fapt care ii va scuti de carantina. Cei care si-au revenit dupa COVID-19 in ultimele sase luni pot solicita, de asemenea, scutirea de carantina, dar trebuie sa furnizeze un certificat de medic care sa contina un set de detalii necesare. In prezent, Estonia cere ca toti calatorii care intra in tara din Uniunea Europeana, Spatiul Economic European si spatiul Schengen cu o prevalenta ridicata a COVID-19 sa stea in carantina timp de zece zile la sosire.

mai mult la    /ziare.com/

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Războiul căpșunelor” forțează Estonia să permită accesul muncitorilor sezonieri din afara...

Guvernul estonian a decis luni să revină asupra unei decizii anterioare, care viza refuzul intrării în țară a muncitorilor sezonieri din afara Uniunii Europene,...