Acasă Estonia Estonia: Ministrul educatiei demisioneaza dupa ce presa a scris ca isi ducea...

Estonia: Ministrul educatiei demisioneaza dupa ce presa a scris ca isi ducea copiii la scoala cu soferul si masina de serviciu

-

Ministrul educatiei din Estonia, Mailis Reps, a demisionat vineri dupa ce presa locala a aratat ca ea folosea masina de serviciu si soferul pentru a-si duce copiii la scoala, informeaza dpa.

Tabloidului Ohtuleht a scris ca un sofer al ministerului a folosit de mai multe ori o masina de serviciu pentru a duce la scoala si a-i aduce acasa pe copiii lui Mailis Reps.

„Am fost supusa unei presiuni puternice pentru a concilia rolul de ministru si cel de mama. Recunosc ca am facut greseli si imi cer scuze pentru ele”, a scris pe Facebook Reps, in varsta de 45 de ani, mama a sase copii.

Premierul Juri Ratas, care a aparat-o pe Reps, a declarat ca a acceptat cu regret demisia colegei sale de partid. Detinatoarea portofoliului educatiei este al treilea membru al guvernului care si-a parasit functia luna aceasta.

 

ziare.com

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 
Articolul precedentla Frank în Tallinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...