Acasă Estonia Estonia optează pentru testare, în locul carantinei și autoizolării. Ce trebuie să...

Estonia optează pentru testare, în locul carantinei și autoizolării. Ce trebuie să știe călătorii

Conform unei decizii luate de guvernul de la Tallinn, Estonia intenţionează să modifice reglementările de intrare în ţară legate de coronavirus de la 1 septembrie.

-

Conform deciziei luate de guvernul de la Tallinn, călătorii din ţări cu o rată de infecţie mai mare de 16 cazuri la 100.000 de locuitori vor putea alege dacă doresc să intre în carantină timp de 14 zile şi autoizolare sau să efectueze un test de coronavirus la sosirea în această ţară baltică membru al UE.

Până în prezent, Estonia cerea călătorilor din zone cu risc ridicat intrarea în carantină. Această măsură va fi acum completată de o procedură de testare în două etape, potrivit agerpres.ro
Alternativa fiabilă ce permite călătoriile esenţiale

„Aceasta este alternativa fiabilă ce permite călătoriile esenţiale şi protejează sănătatea publică”, a scris ministrul de externe Urmas Reinsalu pe Facebook.

Conform guvernului, călătorii vor putea efectua un prim test la sosire şi vor trebui testaţi din nou cel mai devreme după o săptămână.

 

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...