AcasăBalticeInvestiții de 55.000 Euro de la un accelerator de startup-uri IT din...

Investiții de 55.000 Euro de la un accelerator de startup-uri IT din Estonia

-

Antreprenorii români se pot înscrie online la un accelerator de afaceri prin care startup-urile europene ce dezvoltă tehnlogii software as a service (SaaS) pot obține investiții de până la 55.000 de euro.

Înscrierile la acceleratorul estonian Wise Guys SaaS 2021 se fac AICI până pe 8 martie. Programul este coordonat de la Tallinn și are module online, dar și la fața locului.

Se caută startup-uri IT ce dezvoltă tehnologii SaaS pentru companii (B2B) și care au deja un produs minim viabil (MVP), o echipă solidă și ambiții de extindere pe piețele internaționale.

Acceleratorul de afaceri Wise Guys este dezvoltat în țările baltice (Lituania, Letonia, Estonia), cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Programul B2B SaaS este unul dintre cele 3 programe flagship ale celor de la Wise Guys, alături de FinTech și CyberSecurity.

De-a lungul timpului, s-au implicat și români în acceleratoarele Wise Guys.

mai mult la  /www.startupcafe.ro/finantari/

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Războiul căpșunelor” forțează Estonia să permită accesul muncitorilor sezonieri din afara...

Guvernul estonian a decis luni să revină asupra unei decizii anterioare, care viza refuzul intrării în țară a muncitorilor sezonieri din afara Uniunii Europene,...