AcasăBalticela Frank în Tallinn

la Frank în Tallinn

-

FRANK Bistro din Tallinn este un loc pentru a lua prînzul sau cina cool și funky situat în inima frumosului oraș vechi din Tallinn. O veți găsi pe strada Saunei, cunoscută ca o mecca de baruri de cocktail-uri.

❤️ Frank este perfect pentru întâlniri confortabile cu un prieten pentru o cină și câteva cocktailuri. Unul dintre proprietari îl descrie pe FRANK ca fiind un loc de luat masa în stil New York: interiorul său este masculin, un pic de Art Deco, dar în același timp totul este simplu.

Frank și-a deschis porțile deja în 2014. În acel moment, era greu să găsești așa ceva în Estonia – un loc unde să te bucuri de mâncare confortabilă, gustări și niște cocktailuri speciale.

🍸 Știați că FRANK Bistro are un frate mai mic – Frank Underground, situat în clădirea alăturată și concentrat în principal pe diferite cocktailuri? Ambele locuri merită vizitate!

📃 Meniul @frankbistrotallinn arată excelent – este simplu, scurt și sensibil! După cum a explicat chelnerul nostru, meniul se bazează pe principiile ′′ zero waste”. Există și câteva alegeri vegane frumoase! Încercați cu siguranță varza lor coaptă cu piure de țelină și chipsuri de anghinare tip Ierusalim!

🙏 Am avut o seară foarte frumoasă la Frank. Pe lângă mâncarea și cocktail-urile bune avem parte de un serviciu atât de minunat! Mulțumesc FRANK Bistro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Războiul căpșunelor” forțează Estonia să permită accesul muncitorilor sezonieri din afara...

Guvernul estonian a decis luni să revină asupra unei decizii anterioare, care viza refuzul intrării în țară a muncitorilor sezonieri din afara Uniunii Europene,...