Acasă Estonia Moldoveni cu ghinion în Estonia. Au aruncat în aer două bancomate, dar...

Moldoveni cu ghinion în Estonia. Au aruncat în aer două bancomate, dar au rămas cu buzele umflate

Doi tineri de 24 și repsectiv de 32 de ani, cetățeni ai R.Moldova, au fost reținuți de autoritățile estoniene fiind suspectați că au aruncat în aer două bancomate. Aceștia ar fi vrut să fure banii din bancomate, însă ambele tentative s-au soldat cu eșec.

-

Presa estoniană scrie că în noaptea de 15 septembrie, cei doi ar fi aruncat în aer bancomatul dintr-un magazin, însă au fugit de la fața locului cu mâinile goale. Cei doi au fost reținuți de oamenii legii în timp ce încercau să părăsească Estonia.

Aceeași sursă mai menționează că autoritățile estoniene îi suspectează pe cei doi moldoveni că ar fi implicați într-un alt caz similar, care a avut loc la începutul lunii septembrie, însă la fel ca și în ultimul caz, au fugit de la fața locului fără bani.

Totodată, este de menționat, că în urma celor două explozii nu au fost înregistrate victime. Pe numele celor doi moldoveni, autoritățile estoniene au pornit dosare penale.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...