Un bulgar e ghid în Tallinn pentru cei care vor să înțeleagă ”mafia estoniană” din zona de bussines. Reportaj în Mecca afacerilor! Un bulgar este ghid turistic la startup-urile estoniene. Sute de turiști din toată lumea vin să cerceteze piața de business din Tallinn, iar George Groshkov este cel care le dă toate informațiile, îi plimbă pe la incubatoarele de afaceri și le dă ocazia să savureze cea mai bună bere estoniană.

George Groshkov este ghidul lor și îi prezintă pe următorii vorbitori. În loc să mișune prin centrul vechi sau să pozeze Porțile Viru, turiștii germani au vrut să cunoască mediul de afaceri despre care a început să șușotească o lume întreagă. Nu e o exagerare, după succesul avut de Skype, americanii din Silicon Valley au început să vorbească despre „mafia estoniană”, cea care crează startup-uri pe bandă. De asta a ales George ca punct de plecare al turului Telliskivi Creative City. Este o fostă zonă industrială transformată în cartierul creativ al Tallinnului, plin de culoare și tinerețe, unde poți afla, in micro, cum arată mediul de afaceri estonian.

Citeşte întreaga ştire: Un bulgar e ghid în Tallinn pentru cei care vor să înțeleagă ”mafia estoniană” din zona de bussines. Reportaj în Mecca afacerilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.